Actueel

Doe de gratis Stress Check

Van 11 t/m 15 november is het de landelijke Week van de Werkstress. Tijdens deze week kun je gratis een stresscheck doen van CSR centrum voor stress en burn-out, waar Coaching Lemelerberg mee samenwerkt.

Lees meer

Van goede voornemens naar succesvol veranderen

Herken je het volgende? Je hebt heerlijk gegeten, gedronken, gefeest en mooie kerstdagen gehad. En je realiseert je: ik zit even in niemandsland: geen kerst meer en ook nog niet januari van het nieuwe jaar. Ineens hoor je voor het eerst dit jaar ‘goede voornemens’.

Lees meer

Coaching van de zaak

Door te investeren in het welzijn van je werknemer. Met gerichte en individuele coaching. Coaching helpt medewerkers zich te ontwikkelen, prestaties te verbeteren en heeft een positieve invloed op het welzijn en de veerkracht van werknemers. Met Coaching van de Zaak kun je als werkgever op regelmatige basis een externe coach inschakelen.

Lees meer

Smombie

In Bodegraven is als experiment een Led-streep in de grond geplaatst. Voor een zebrapad, gekoppeld met het stoplicht, in de kleuren rood en groen. Voetgangers kunnen nu op hun smartphone blijven kijken, terwijl ze wachten.

Lees meer