Actueel

Gratis stresstest

Van 16 t/m 20 november is het weer de Week van de Werkstress. Door Corona is de kans groot dat er meer stress is dan andere jaren. Voor mensen in de zorg is het veel drukker dan normaal. En mensen in bijvoorbeeld de culturele sector, hebben misschien juist weer stress door te weinig werk. En wat te denken van het thuiswerken, met misschien ook kinderen die niet naar school kunnen; wat doet dat met je stresslevel?

Lees meer

Aanvullende subsidie voor loopbaanadvies
Wegens succes herhaald: gratis loopbaanadvies

Na de succesvolle 1e ronde van de regeling: NL Leert door,  heeft het kabinet besloten de steunmaatregelen te verlengen. Vanaf 1 december kunnen werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen een kosteloos ontwikkeladviestraject volgen bij Coaching Lemelerberg. Zit je zonder werk? Of zorgt de coronacrisis voor een onzekere toekomst? Reserveer dan snel jouw gratis loopbaantraject ter waarde van € 700,=.

Lees meer

Gratis ontwikkeladvies met NL leert door

Sinds 1 augustus 2020 kan iedereen tussen de 18 en de pensioenleeftijd, een gratis loopbaantraject volgen bij Coaching Lemelerberg. Dit traject wordt vergoed vanuit de tijdelijke subsidieregeling: 'NL leert door'. Zo krijg jij kosteloos een ontwikkeladvies, om daarna met plezier een volgende stap in je werkzame leven te zetten.

Lees meer

Gratis Mentale Pitstop voor hulpverleners in de zorg

In deze coronacrisis is een heel groot gedeelte van Nederland stilgevallen. Terwijl het in de zorg ‘alle hens aan denk’ is. Het is steeds duidelijker dat het uiterste wordt gevraagd van ons zorgpersoneel. En dat dit fysiek, maar ook mentaal zeer belastend is. Coaching Lemelerberg wil hulpverleners in de zorg graag een hart onder de riem steken met een gratis Mentale Pitstop voor iedereen die dat nodig heeft.

Lees meer

Coaching in bijzondere tijden

We begeven ons in een nogal onwerkelijke situatie. Allerlei dingen die een paar weken geleden nog volstrekt normaal waren, zijn dat nu niet meer. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over je coachtraject: Hoe gaat dat met mijn coachsessies? Kan ik nog langskomen op gesprek? Hoe zit het met reeds gemaakte afspraken? Of als je een nieuwe klant bent: Nemen jullie nieuwe klanten aan? Kan ik een kennismakingsafspraak maken?

Lees meer

Week van de werkstress

Van 11 t/m 15 november is het de landelijke Week van de Werkstress. Tijdens deze week kun je gratis een stresscheck doen van CSR centrum voor stress en burn-out, waar Coaching Lemelerberg mee samenwerkt.

Lees meer

Van goede voornemens naar succesvol veranderen

Herken je het volgende? Je hebt heerlijk gegeten, gedronken, gefeest en mooie kerstdagen gehad. En je realiseert je: ik zit even in niemandsland: geen kerst meer en ook nog niet januari van het nieuwe jaar. Ineens hoor je voor het eerst dit jaar ‘goede voornemens’.

Lees meer

Coaching van de zaak

Door te investeren in het welzijn van je werknemer. Met gerichte en individuele coaching. Coaching helpt medewerkers zich te ontwikkelen, prestaties te verbeteren en heeft een positieve invloed op het welzijn en de veerkracht van werknemers. Met Coaching van de Zaak kun je als werkgever op regelmatige basis een externe coach inschakelen.

Lees meer

Smombie

In Bodegraven is als experiment een Led-streep in de grond geplaatst. Voor een zebrapad, gekoppeld met het stoplicht, in de kleuren rood en groen. Voetgangers kunnen nu op hun smartphone blijven kijken, terwijl ze wachten.

Lees meer