Mental coaching

Toen ik in 2017 in aanraking kwam met ACT (Acceptance and commitment Therapy), was ik direct overtuigd. Deze vorm van mentale training sluit heel erg aan bij de reden waarom Coaching Lemelerberg is opgezet. Het ontwikkelen van mentale flexibiliteit bij mijn cliënten, om zo, met wat er ook op je pad komt, te leren blijven doen wat je wil doen in je leven. Een lichte levenstred mét diepgang.

Mentale veerkracht

Door de ontwikkeling van mentale veerkracht leer ik je anders omgaan met emoties en gedachten. Je emoties en overtuigingen staan namelijk vaak je doelen in de weg. Ik leer je hoe je belemmerende gedachten kunt ombuigen waardoor je je vrijer voelt om de stap naar verandering te zetten.

Uit balans

In ieders leven kunnen dingen gebeuren die je uit balans halen en die stress veroorzaken op het werk of thuis. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie, een conflict op de werkvloer, een echtscheiding, rouw, financiële zorgen of een andere verandering in een gezinssituatie. Op zo’n moment kan het heel fijn zijn om begeleiding van een coach te hebben. Bij Coaching Lemelerberg vind je niet alleen een luisterend oor. Terwijl je persoonlijke begeleiding krijgt, wordt je ook mentaal getraind. Dan ben je bij een volgende tegenslag veel eerder weer up and running.

Coaching van de Zaak

Als je in een moeilijke fase zit, zul je daar stress van hebben. Zorgen over het werk gaan mee naar huis én andersom. Veel werkgevers zijn bereid om in het kader van duurzame inzetbaarheid, te investeren in het welzijn van hun personeel. Dat kan bij Coaching Lemelerberg met Coaching van de Zaak. Mental coaching als investering in het mentaal kapitaal van de organisatie.

Klik voor een gratis kennismakingsgesprek