Gratis Mentale Pitstop voor hulpverleners in de zorg

In deze coronacrisis is een heel groot gedeelte van Nederland stilgevallen, terwijl het in de zorg alle hens aan dek is. Het is steeds duidelijker dat het uiterste wordt gevraagd van ons zorgpersoneel. En dat dit fysiek, maar ook mentaal zeer belastend is. Coaching Lemelerberg wil hulpverleners in de zorg graag een hart onder de riem steken met een gratis Mentale Pitstop voor iedereen die dat nodig heeft.

Met een Mentale Pitstop kun je even op adem komen en je verhaal doen. Even echte aandacht voor de zorgverlener zelf. Weer ruimte maken in je hoofd en aandacht voor je eigen grens en gezondheid. Stoom afblazen. Een uitlaatklep voor gedachten en emoties en stress. Werken aan mentale veerkracht zodat je er weer tegenaan kunt.

Het belang van goed herstel bij stress

De mens kan veel hebben, maar bij langdurige druk neemt de kans op ontregeling van ons stresssysteem toe. Het is dan extra belangrijk om bij te komen en te herstellen van de inspanning. Maar dit gaat dit moeilijker als gedachten en gevoelens met je aan de haal gaan tijdens pauzes of in de nacht. Dat verstoort het herstelproces, omdat er ook tijdens rust energie weg lekt. Als CSR Stresscoach weet ik dat hard werken niet erg is, zolang je ook maar goed kunt herstellen.

Coaching in bijzondere tijden

De Mentale Pitstop kan op een aantal manieren plaats vinden, met E-coaching , Video-coaching of telefonische coaching , uiteraard in een goed beveiligde online omgeving. Daarnaast heeft Coaching Lemelerberg ook een verwarmde buitencabine gemaakt, met uitzicht op de Lemelerberg. Zo zijn ook op een veilige manier fysieke afspraken mogelijk. Ben je hulpverlener in de zorg en toe aan een Mentale Pitstop? Meld je dan hieronder aan.

coaching tijdens corona

De Mentale Pitstop voor hulpverleners in de zorg. Veilig en face to face in de natuur.


Ben je hulpverlener in zorg en toe aan een Mentale Pitstop? Meld je dan hieronder aan.


     

    Terug naar overzicht