Samen werken aan
duurzame inzetbaarheid

Coaching Lemelerberg biedt coaching en training voor bedrijven en organisaties. Trajecten op maat in individueel- of teamverband voor medewerkers en leidinggevenden op het terrein van stress, burn-out preventie, arbeidsconflict en balans werk/privé.

Met gerichte en effectieve modules kunnen snelle resultaten worden geboekt. Coaching Lemelerberg werkt concreet aan veerkracht, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

Coaching van de Zaak

Een laptop of auto van de zaak. Een exclusieve opleiding. Zaken waarmee talloze werkgevers hun medewerkers extra belonen. Maar hoe laat je als werkgever blijken dat je echt om je mensen geeft? En hoe haal je het beste uit je personeel?

Lees verder

Stress en burn-out

Chronische stress leidt tot verlies van concentratie, vermoeidheid, fouten maken, ophopende spanningen en tot gezondheidsklachten. Momenteel hebben 1,3 miljoen mensen last van burn-out verschijnselen. Een burn-out kost een werkgever al gauw € 60.000,-.

Lees verder

Coaching voor leidinggevenden

En ineens heb je de leiding over een team. Omdat je bedrijf zo gegroeid is dat je behalve ondernemer ook people manager bent. Of omdat je promotie hebt gemaakt en als teamleider plotseling 20 medewerkers hebt. Hoe haal je het beste uit jezelf?

Lees verder

Training burn-out preventie

Zo’n één op de zeven werknemers krijgt last van burn-out klachten. De druk op - veelal onderbezette - teams neemt toe. En daarmee ook de druk op management en directie. Hoe herken je als leidinggevende signalen en hoe maak je het bespreekbaar? In deze trainingen krijgen team en directie inzicht.

Lees verder

Rendement van Geluk

Gelukkige werknemers presteren beter, hebben minder conflicten, zijn minder vaak ziek en hebben minder stress. Een gelukkige medewerker is beter duurzaam inzetbaar. Voor werkgevers is het belangrijk te weten welke factoren van invloed zijn op geluk van het personeel.

Lees verder

Coaching bij arbeidsconflict

Hoe trek je vastgelopen communicatie op de werkvloer vlot, zodat je vervolgens weer door -of goed uit elkaar- kan? Tijdig en adequaat ingrijpen bij een conflict voorkomt een broeierige werksfeer of een verstoorde arbeidsrelatie. Een onafhankelijke conflictcoach helpt je concreet verder.

Lees verder