Gratis ontwikkeladvies met NL leert door

Staat door de coronacrisis je baan op de tocht? Of zit je al zonder werk? Meld je dan snel aan voor een gratis loopbaantraject ter waarde van € 700,=.

Sinds 1 augustus 2020 kan iedereen tussen de 18 en de pensioenleeftijd, een gratis ontwikkeladvies krijgen bij Coaching Lemelerberg. Dit loopbaanadvies wordt namelijk vergoed vanuit de hiervoor ingestelde tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: NL leert door. Zo kun jij kosteloos een loopbaantraject volgen, om daarna met plezier een volgende stap in je werkzame leven te zetten.

De arbeidsmarktscan

Onderdeel van het ontwikkeladvies is een arbeidsmarktscan. Hiermee wordt er een persoonsprofiel gemaakt en krijg je inzicht in jouw drijfveren, competenties, interesses en vaardigheden. Met de uitkomsten hiervan wordt duidelijk welke beroepen bij jou passen. En hoe kansrijk deze zijn.

Goed voorbereid op de volgende stap

Tijdens het traject krijg je toegang tot de beroepenverkenner om meer te weten te komen over mogelijk passende beroepen en vakgebieden. En je leert allerlei dingen over succesvol solliciteren. Coaching Lemelerberg begeleidt het hele proces van intake tot persoonlijk ontwikkelplan met 4 gesprekken. Zo krijg je inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt en ben je goed voorbereid op de volgende stap.

Hoe?

Het gratis ontwikkeladvies kan op een aantal manieren plaats vinden. Met fysieke afspraken op de praktijk (RIVM-richtlijnen),  E-coaching, Video-coaching (uiteraard in een goed beveiligde online omgeving) of telefonisch. Toe aan de volgende stap? Meld je dan hieronder aan.

Tijdelijk gratis loopbaantraject bij Coaching Lemelerberg

 

Ik ben toe aan de volgende stap:


     

    Terug naar overzicht