Coaching in bijzondere tijden

We begeven ons in een nogal onwerkelijke situatie. Allerlei dingen die een paar weken geleden nog volstrekt normaal waren, zijn dat nu niet meer. Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over je coachtraject: Hoe gaat dat met mijn coachsessies? Kan ik nog langskomen op gesprek? Hoe zit het met reeds gemaakte afspraken? Of als je een nieuwe klant bent: Nemen jullie nieuwe klanten aan? Kan ik een kennismakingsafspraak maken?

Of misschien merk je, dat je tegen specifieke dingen aanloopt, die met deze onzekere tijd te maken hebben. En kun je daar wat hulp bij gebruiken. Iemand die met je meedenkt. Jouw gedachten en emoties met jou onderzoekt. Je begeleidt en traint, effectief om te gaan met wat er gebeurt in jouw leven. Dreigend ontslag, geen werk meer, spanningen thuis, geldzorgen, het wegvallen van structuur, of het gemis van je sociale leven. Spanning en stress omdat je als zorgmedewerker wel heel veel op je bord krijgt in deze periode. Of ben je juist werkgever en worstel je met vraagstukken over hoe jouw bedrijf deze fase overleeft en zoek je een klankbord?

Coaching die bij je past

Juist in deze onzekere tijd wil Coaching Lemelerberg er zijn. Met fysieke afspraken op de praktijk, E-coaching en telefonische coaching. Uiteraard in een goed beveiligde online omgeving. Daarnaast zijn we alternatieve manieren van coaching aan het ontwikkelen. Zoals wandelcoaching op eigen terrein en coaching in een speciale verwarmde buitencabine met het zicht op de Lemelerberg. Zo kan ik met alle richtlijnen en voorzorgsmaatregelen die het RIVM voorschrijft, je de kwaliteit en service blijven bieden die je gewend bent. Heb je behoefte aan frequenter contact, juist in deze periode? Laat het me weten, dan kijk ik samen met je wat het beste voor je werkt. Ik hoop dat ik je hierbij iets meer duidelijkheid heb gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan help ik je graag verder.

Bel 06-45436963 of stuur een mailtje.

Pas goed op jezelf en je dierbaren.

coaching tijdens corona

Buitencabine: veilige face to face coaching in de natuur.


Kun je hulp gebruiken? Meld je dan hieronder aan.


 

Terug naar overzicht