Anderen over Coaching Lemelerberg

Annette

Teruggevonden: balans, regie en mezelf!

Dat is wat het traject bij Jean-Léon me opgeleverd heeft. Gesprekken waarin Jean-Léon mij op intense en confronterende wijze liet inzien dat ik mijn energiebalans op orde moest zien te krijgen als ik mijn pensioen met plezier wilde halen.

Lees verder

Roos

Ik ben blij dat ik op een dag Coaching Lemelerberg op het internet vond. Ik was al een tijdje op zoek naar ‘hoe nu verder’ met mijn leven, nadat ik een aantal jaren thuis was gebleven om er voor mijn gezin te zijn.

Lees verder

Pieter

Ik begon met Jean-Léon te werken toen wij samen in een opera productie zaten. Ik woog op dat moment 128 kilo en had een leven van diëten, jojoën, kleine succesjes en grote frustraties achter de rug.

Lees verder

Christine

Via een vriendin die – uit eigen ervaring – erg enthousiast was over Jean-Léon kwam ik bij hem terecht. Mijn doel was ten eerste om te leren omgaan met de soms totaal verschillende verwachtingen welke mijn partner en ik hadden over wie welke verantwoordelijkheden heeft in onze relatie.

Lees verder

Kathelijne

Ik was gewend me te gedragen vanuit de gedachte hoe iemand wil dat ik me gedraag. Ik voelde me bij nieuwe contacten steeds zeer onzeker. Ik overtuigde mezelf er ook steeds van dat ik 'vast raar overkwam’.

Lees verder

Eva

Door coaching sessies met Jean-Léon heb ik mijn leven op de rails gekregen. Een jaar geleden had ik extreme obesitas, geloofde ik niet in mijzelf, en slikte ik (al ruim 16 jaar) Prozac en Ritalin.

Lees verder