Coaching die bij jou past

Gek eigenlijk. We vinden het heel normaal om geld uit te geven aan uiterlijke zaken. Maar hoe zit dat met de verzorging van je innerlijk? Zweverig, duur, mijn problemen los ik zelf wel op. En zo nog wat argumenten. Terwijl het op veel momenten heel nuttig kan zijn een klankbord te hebben. Sterker nog, je haalt meer rendement uit jezelf als je heldere gedachten en doelen kunt formuleren. En handvatten hebt om die doelen te bereiken.

Snel tot de kern

Bij Coaching Lemelerberg kun je kiezen uit verschillende manieren van coachen. Van eenmalige opfrissessie, tot coachtraject van enkele maanden. Van wandelcoaching tot coaching via je telefoon. Welke vorm van coaching je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een ontspannen sfeer waarin we helder en snel tot de kern komen en jij gericht aan de slag gaat. Is het lastig voor je om naar de Lemelerberg te komen? Dan zoeken we een ruimte bij jou in de buurt. Ook afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk.

Hoe ziet een coachtraject er uit?

Vergoedingen.

Doe de stress check

€ 230,00

Waar sta jij?

Ben je altijd maar moe? Heb je stress klachten? Lukt het niet meer om te ontspannen en voel je continu die ‘druk’? Met de Stress Check ontdek je hoe gezond jouw stress is.

Lees verder

Horizon verleggen

€ 750,00

6 Sessies

In dit coachtraject kun je komen tot gewenste gedragsverandering die wat meer voeten in de aarde heeft.

Lees verder

Frisse blik

€ 150,00

1 Sessie coaching

Soms heb je behoefte aan een klankbord, aan een onafhankelijke sparringpartner,  die je helpt je gedachten op een rij te krijgen en aan te scherpen.

Lees verder

Gezond op weg

€ 900,00

Life Style coaching van 6 sessies aangevuld met mail, telefoon en WhatsApp

Dit intensieve coachtraject is speciaal ontwikkeld om te komen tot gewenste verandering in je leefstijl.

Lees verder

Bergopwaarts

€ 450,00

Wandelcoaching 3 sessies

Tijdens dit coachtraject gaan we er op uit en beklimmen we de Lemelerberg.

Lees verder

E-Uitzicht

€ 550,00

Online traject van 6 sessies

Coaching is ook mogelijk via mail, telefoon en WhatsApp: E-coaching. Het is laagdrempelig en kan praktisch zijn als fysieke afspraken lastiger zijn te realiseren.

Lees verder