Coaching die bij jou past

Gek eigenlijk. We vinden het heel normaal om geld uit te geven aan uiterlijke zaken. Maar hoe zit dat met de verzorging van je innerlijk? Zweverig, duur, mijn problemen los ik zelf wel op. En zo nog wat argumenten. Terwijl het op veel momenten heel nuttig kan zijn een klankbord te hebben. Sterker nog, je haalt meer rendement uit jezelf als je heldere gedachten en doelen kunt formuleren. En handvatten hebt om die doelen te bereiken.

Snel tot de kern

Bij Coaching Lemelerberg kun je kiezen uit verschillende manieren van coachen. Van eenmalige opfrissessie, tot coachtraject van enkele maanden. Van wandelcoaching tot coaching via je telefoon. Welke vorm van coaching je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een ontspannen sfeer waarin we helder en snel tot de kern komen en jij gericht aan de slag gaat. Is het lastig voor je om naar de Lemelerberg te komen? Dan zoeken we een ruimte bij jou in de buurt. Ook afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk.

Hoe ziet een coachtraject er uit?

Vergoedingen.

Doe de stress check

€ 200,=


De stresscheck is gratis bij een coachtraject!

Waar sta jij?
Ben je altijd maar moe? Heb je stress klachten? Lukt het niet meer om te ontspannen en voel je continu die ‘druk’? Met de Stress Check ontdek je hoe gezond jouw stress is.

Lees verder

Horizon verleggen

€ 150,= per sessie

Gemiddeld: 6 Sessies

In dit coachtraject kun je komen tot gewenste gedragsverandering die wat meer voeten in de aarde heeft.

Lees verder

Frisse blik

€ 180,=

1 Sessie coaching

Soms heb je behoefte aan een klankbord, aan een onafhankelijke sparringpartner,  die je helpt je gedachten op een rij te krijgen en aan te scherpen. Voor de Frisse blik hebben we eerst een korte telefonische intake.

Lees verder

Samen op weg

€ 150,= per sessie

Relatietherapie

Ook in je relatie kunnen er door hobbels in de weg, patronen ontstaan die jullie als stel hinderen op je gezamenlijke pad. Als relatietherapeut begeleid ik jullie om valkuilen heen. En leren jullie er uit blijven.

Lees verder

Bergopwaarts

€ 180,= per sessie

Wandelcoaching

Tijdens dit coachtraject gaan we er op uit en beklimmen we de Lemelerberg.

Lees verder

E-Uitzicht

€ 150,= per sessie

Online traject van gemiddeld 6 sessies

Coaching is ook mogelijk via mail, telefoon, online (video-coaching) en WhatsApp: E-coaching. Het is laagdrempelig en kan praktisch zijn als fysieke afspraken lastiger zijn te realiseren.

Lees verder