Gratis stresstest

Meld je nu aan!

Van 16 t/m 20 november is het weer de Week van de Werkstress. Door Corona is de kans groot dat er meer stress is dan andere jaren. Voor mensen in de zorg is het veel drukker dan normaal. En mensen in bijvoorbeeld de culturele sector, hebben misschien juist weer stress door te weinig werk. En wat te denken van het thuiswerken, met misschien ook kinderen die niet naar school kunnen; wat doet dat met je stresslevel?

Wij mensen kunnen natuurlijk best wat hebben. Maar langdurige stress is slecht voor je. Daar kun je klachten van krijgen als prikkelbaar, vermoeid of cognitief verminderd functioneren. En als je hier te lang mee doorloopt, kan je stresssysteem ontregeld raken.

Weten waar je staat

De jaarlijkse week van de werkstress is een mooi moment om even te checken waar je staat, qua stress. En bij Coaching Lemelerberg kan dat eenvoudig door je aan te melden voor de Stress Check; een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst van CSR centrum voor stress en burn-out, waar Coaching Lemelerberg mee samenwerkt. In de week van de Werkstress kun je kosteloos gebruik maken van de Stress check. Zodra je de test gedaan hebt, krijg je direct een rapport met de uitslag, concrete aanbevelingen en deskundig advies.

gratis stresstest
Interesse? Meld je dan hieronder aan.


Ik meld mij aan voor de gratis stresscheck:

    Terug naar overzicht