Coaching van de zaak

Door te investeren in het welzijn van je werknemer. Met gerichte en individuele coaching. Coaching helpt medewerkers zich te ontwikkelen, prestaties te verbeteren en heeft een positieve invloed op het welzijn en de veerkracht van werknemers. Met Coaching van de Zaak kun je als werkgever op regelmatige basis een externe coach inschakelen. Een vertrouwd persoon die onafhankelijk is, geen weet heeft van historie of heilige huisjes. En die geen collega van een collega is. Coaching van de Zaak kan concreet helpen bij stressklachten, faalangst, timemanagement, dreigende burn-out, arbeidsconflicten en balans werk/privé. Maar ook bij depressieve klachten, verkeerde leefgewoontes en overbelasting door mantelzorg.

Coaching op de werkvloer is bewezen effectief

In relatief korte tijd kunnen grote veranderingen bereikt worden. Daarnaast kan coaching als scholing/opleiding aangemerkt worden en is dus ook fiscaal aantrekkelijk. Graag vertel ik in een persoonlijk gesprek wat coaching van de zaak kan opleveren.

Laat hier je gegevens achter en ik neem direct contact met je op. *Does coaching work? A meta-analysis on the effects of coaching on individual level outcomes in an organizational context. The Journal of Positive Psychology.