Werken aan je relatie?

Door de huidige situatie zitten we plotseling vrijwel allemaal thuis. Met partner en vaak ook met kinderen. Dat kan heel leuk en gezellig zijn. Maar omdat we het niet gewend zijn, is er ook een grotere kans op misverstanden. Op kleine irritaties, op teleurstelling door niet waargemaakte verwachtingen.

Het kan ook zijn dat je minder veerkracht hebt. Want misschien slaap je minder goed door zorgen over je baan, financiƫn, over je gezondheid of die van je ouders. En misschien botst het ook vaker tussen jullie of zijn er meningsverschillen over de kinderen.
Soms kunnen onuitgesproken dingen uit het (recente) verleden, nu de kop opsteken en voor problemen zorgen. Ook verschillen tussen jullie kunnen nu duidelijker zichtbaar worden. De een is doener, de ander een denker. De een wil misschien verbinding, terwijl de ander juist behoefte heeft aan ruimte. De een wil erover praten, er veel over lezen en de ander is daar misschien wel helemaal klaar mee. Die verschillen vallen nu meer op. Het ligt ineens allemaal onder een vergrootglas.

Hoe hou je het leuk met elkaar?

Hoe voorkom je dat deze coronacrisis meer druk op je relatie legt? Je kunt het ook van de andere kant bekijken. Er is juist nu meer tijd en ruimte om er mee aan de slag te gaan. Werken aan je relatie, zodat je er samen sterker uit komt.

Wat is daarvoor nodig? Hoe pak je dat aan? En hoe neem je elkaar daar in mee?

Ik kan dit proces begeleiden. Samen met jullie patronen ontdekken en jullie helpen daar los van te komen. Door opbouwende gesprekken te faciliteren, ook over zaken die gevoelig liggen. En leren daar beter mee om te gaan.

Interesse? Meld je aan voor relatietherapie!

Laat een bericht achter en ik neem contact op. Dan kijk ik samen met jullie welke coachvorm bij jullie past.