Hoe ziet een coachtraject er uit?

Gratis Eerste Uitkijk

Bij Coaching Lemelerberg begint het coachtraject met een toepasselijke Eerste Uitkijk. Een gratis en vrijblijvende kennismaking waarin we onderzoeken wat je zou willen bereiken en wat ik daarin kan betekenen.

Coachtraject op maat

Is er een goede klik en wil je samen aan de slag, dan we kunnen we direct beginnen. We kiezen een coachpakket dat past bij jouw wensen. Voor particulieren zijn de pakketprijzen inclusief 21% btw. Het is ook mogelijk een combinatie van verschillende coachdiensten te kiezen. Of een speciaal voor jou op maat traject samen te stellen. Dan geldt het uurtarief van €95.- (excl. 21% btw).

Tweewekelijkse gesprekken

Door middel van zelfreflecties, opdrachten en gerichte vragen zoek ik samen met je naar concrete manieren om je doel te bereiken. Stap voor stap help ik je denkpatronen en gedrag in kaart te brengen en openingen voor verandering te zoeken. Tussen de gesprekken door kun je nieuwe inzichten toepassen in de praktijk. We bespreken elke 2 weken de resultaten en stemmen oefeningen en huiswerk af op wat je bent tegengekomen. Ervaring leert dat de meeste coachbare doelen worden bereikt in ongeveer 6 sessies. Voor alle coachpakketten geldt dat, indien we eerder klaar zijn, we het traject kunnen afronden.

Evaluatie

Als je je coachdoel hebt bereikt, ronden we het coachtraject af. We evalueren de stappen die je hebt gemaakt en de veranderingen die je hebt gerealiseerd. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een half jaar na het traject nog een ‘opfris’-afspraak te plannen als extra steun in de rug.