Druk-Druk- veel te druk?

Je hebt een leuke en veeleisende baan, jonge kinderen, een druk sociaal leven en een partner met net zo’n volle agenda.Tot nu toe houd je alle borden in de lucht. Het woord multitasken lijk je zo ongeveer te hebben uitgevonden, maar steeds vaker denk je: dit is niet meer leuk! Wat voel ik me eigenlijk moe. Hoe lang houd ik dit vol?

Waar sta jij?

Denk je dat je misschien wat te ver bent gegaan en niet goed meer kunt bijtanken? Misschien is de Stress Check wat voor jou.

Combinatiedruk

Volgens het Sociaal en Cultureel Planbureau ervaart 1 op de 5 werkenden met kinderen (of een andere zorgtaak) momenteel combinatiedruk.

Als coach kan ik je helpen om te gaan met die druk. Ik kan je begeleiden in het maken van keuzes. We kijken naar jouw persoonlijke eigenschappen en welke vaardigheden je kunt inzetten of ontwikkelen. We gaan op zoek naar wat jou echt energie geeft en hoe je dus echt oplaadt. En door timemanagement leer je hoe je beter met je kostbare tijd kunt om gaan. Ik kan je helpen ‘nee’ leren zeggen, opkomen voor jezelf en tevreden leren zijn met een 8 in plaats van altijd een 10. En bovenal: door begeleiding voorkomen dat je jezelf langdurig overvraagt met onvoldoende hersteltijd en daarmee chronische stressklachten ontwikkelt.

Klik voor een gratis kennismakingsgesprek