Burn-out Zwolle

Zoek je een burn-out coach in de regio Zwolle? Dan ben je bij Coaching Lemelerberg aan het juiste adres.

Door de begeleiding van Coaching Lemelerberg in Zwolle reken je af met chronische stress of burn-outklachten. Je krijgt je energie terug, en pakt weer regie over je eigen leven.

Burn-out zwolle

Coaching Lemelerberg in Zwolle is partner van het CSR-centrum voor stress en burn-out. De CSR methode is bewezen effectief. Het combineert kennis van lichaam (de fysieke biologische processen van stress in je lichaam) met psyche (hoe werkt het bij jou persoonlijk) en gedrag (effectief om leren gaan met jezelf in lastige omstandigheden).

De aanpak van Coaching Lemelerberg in Zwolle kent 4 aspecten:

1. Fysiek herstel

Als je last hebt van burn-out verschijnselen dan is je stresssysteem ontregeld. Verder ben je heel snel door je energie heen. Dat kom doordat je batterij niet meer goed oplaadt. Steeds vaker en sneller is dat wat je wil doen, al teveel voor de beschikbare hoeveelheid energie. Doel van fysiek herstel is dan ook je batterij weer volledig oplaadbaar krijgen.

2. Werken aan verstandig zelfmanagement

Als je last hebt van chronische stress of een burn-out dan heb je gedurende een te lange periode, teveel van jezelf gevraagd. We gaan onderzoeken wat bij jou veroorzaakt, dat je je eigen grenzen niet kent, herkent of bewaakt. Wat zijn de onderliggende thema’s en hoe kun je daar anders mee om (leren) gaan?

3. Persoonlijke coaching bij de stress veroorzakende gebeurtenissen

Een burn-out begint vaak bij een gebeurtenis die je energiebalans verstoort. De manier waarmee je vervolgens omgaat met wat er gebeurt, kan veel invloed hebben op de mate van stress die je ervaart. En op je herstel. Door persoonlijke coaching bij de lastige of verdrietige omstandigheden wordt het lichter en minder belastend. Dat verlaagt de stress.

4. Ontwikkelen van mentale veerkracht

Tussen de bedrijven door krijg je inzicht in hoe de dingen bij jouw werken. Je ontdekt wat er bij jou nodig is om te ontspannen en op te laden. Je leert effectief omgaan met moeilijke omstandigheden. Hierdoor ontstaat er ruimte en reserve. Doordat je jezelf leert kennen en ontdekt wat bi jou wel of niet werkt, voorkom je dat je nog een keer burn-out raakt.

Resultaat: je komt er sterker uit.

Gecertificeerd Stress- en burn-out coach Zwolle

Coaching Lemelerberg in Zwolle is de gecertificeerd stress- en burn-out coach voor bedrijven en particulieren. Stress op het werk gaat mee naar huis én andersom. Daarom werkt Coaching Lemelerberg op het snijvlak van life en loopbaan.

De praktijkruimte in Zwolle bevindt zicht in het hartje van de stad, in een prachtig pand vlak bij het centraal station. Naast deze ruimte is er ook een praktijk midden in de natuur aan de voet van de Lemelerberg.

Meer weten? Maak nu een vrijblijvende afspraak.