Burn-out Hardenberg

Woon je in Hardenberg en heb je last van stress of burn-out verschijnselen? Laat je begeleiden door een specialist uit de regio! Coaching Lemelerberg is de burn-out specialist in de regio. De Praktijk is gelegen aan de voet van de Lemelerberg, een dikke twintig minuten rijden vanuit Hardenberg.

Burn-out hardenberg

Coaching Lemelerberg begeleidt al jaren met succes bedrijven en particulieren met chronische stress- en burn-out problemen. Ook in Hardenberg. Als partner van het CSR-Centrum voor Stress en Burn-out, onderscheidt Coaching Lemelerberg zich met gedegen kennis van het stresssysteem. En de effecten van chronische stress op lichaam, psyche én gedrag. En daarmee ook over de juiste aanpak.

Burn-out, teveel van jezelf gevraagd?

Een burn-out heb je niet van de ene op de andere dag. Het ontstaat door, soms jaren lang, teveel van jezelf vragen met te weinig tijd/kans om op te laden of bij te tanken. Ook wordt vaak het evenwicht tussen inspanning en herstel verstoord door een ingrijpende gebeurtenis.

Concreet en resultaat gericht

De aanpak van Coaching Lemelerberg is concreet en resultaatgericht. Cliënten komen er sterker uit en krijgen handvatten voor duurzame verandering (hoe ga je effectief om met moeilijke omstandigheden en je eigen grenzen) en inzetbaarheid. Zo investeer je als werkgever in het mentaal kapitaal van je onderneming.

Persoonlijke begeleiding

Door de persoonlijke begeleiding van Coaching Lemelerberg, op het snijvlak van life en loopbaan, leren cliënten zowel op het werk, als thuis effectief omgaan met zichzelf in lastige situaties. Waar de stressvolle omstandigheid vandaan komt, maakt niet uit, is de geachte. Het is dezelfde mens die daar op het werk en ook thuis last van heeft. Want stress over privéomstandigheden gaan mee naar het werk. En andersom ook.

Burn-out kennismakingsgesprek

Een coaching traject bij Coaching Lemelerberg begint met een gratis kennismakingsgesprek. Met behulp van de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst van het CSR-centrum wordt een inschatting gemaakt van waar je staat, qua stress of burn-out. Dit wordt verder uitgediept en dan komen we tot een effectief behandelplan. Een traject omvat meestal tussen de 5 en de 10 gesprekken.

Meer weten? Maak nu een vrijblijvende afspraak.