Burn-out Dalfsen

Woon je in Dalfsen en zoek je begeleiding van een burn-out coach? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met Coaching Lemelerberg, de burn-out specialist uit de regio Dalfsen.

Burnout Dalfsen

Effectieve aanpak

De praktijk van Coaching Lemelerberg ligt slecht 10 minuten rijden van Dalfsen. Op een prachtige plek, midden in de natuur. Door persoonlijke coaching en effectieve aanpak met de CSR-Methode reken je snel af met stress-klachten en burn-out verschijnselen. Je komt er sterker uit.

Een burn-out kan iedereen overkomen

In ieders leven kunnen dingen gebeuren die je uit balans halen en die stress veroorzaken. Op het werk of thuis. Daarom begeleidt Coaching Lemelerberg cliënten op het snijvlak van life en loopbaan. Zo pak je niet alleen de stress, maar ook de oorzaak hiervan aan.

Burn-out door ingrijpende gebeurtenissen

Life coaching houdt in: persoonlijke coaching en begeleiding bij ingrijpende gebeurtenissen in het privéleven. Vaak ligt daarin een bron van stress. Denk bijvoorbeeld aan conflicten, relatieproblemen, rouwverwerking, financiële zorgen, mantelzorg, veranderingen in een gezinssituatie of (omgaan met) ziekte.

Zorgen

Zijn er zorgen zijn over het privéleven, dan gaan die mee naar het werk. En andersom, gaan zorgen over het werk ook mee naar huis. Zo kan er stress zijn door een reorganisatie, een conflict op de werkvloer, behoud van baan, of een promotie die onverwachts niet doorgaat. Of misschien wel door hoge werkdruk, door verzuim van een collega. Door het niet bewaken van je eigen grenzen.

Energiebalans

Hard werken, gasgeven, vlammen, een volle agenda; dat is helemaal niet slecht voor je, zolang je ook maar goed kunt uitrusten en ontspannen. Dan vul je je energievoorraad gewoon weer aan en beschik je de volgende dag weer over genoeg energie.

En juist daar gaat het door ingrijpende gebeurtenissen vaak mis. Doordat de balans tussen inspanning en herstel wordt verstoord, lukt ontspannen, slapen en bijtanken steeds minder goed. En dan raak je oververmoeid. Blijf je desondanks op hetzelfde tempo doorstampen, dan put je jezelf langzaam uit en ontwikkel je chronische stressklachten die kunnen leiden tot een burn-out.

Meer weten? Maak nu een vrijblijvende afspraak.